<p>Pearl zou vorig jaar in het Isala te zien zijn geweest als het coronavirus er niet was geweest, nu is de voorstelling online te bekijken. (Foto: Vincent Mentzel)&nbsp;</p>

Pearl zou vorig jaar in het Isala te zien zijn geweest als het coronavirus er niet was geweest, nu is de voorstelling online te bekijken. (Foto: Vincent Mentzel) 

(Foto: )

Isala Theater tipt Scapino Ballet streamt

  Cultuur

Capelle - Het Rotterdamse dansgezelschap Scapino Ballet heeft een eigen streamingsplatform gelanceerd: Scapino streamt. Voor 4,99 euro is een complete voorstelling online te zien. Deze maand en de hele maand maart is Pas de deux te bekijken.

Scapino Ballet Rotterdam is elk seizoen te zien in het Isala Theater en sinds vorig jaar door een intensievere samenwerking zelfs twee keer per seizoen. Nu dat niet mogelijk is, is het mooi dat de dansvoorstellingen toch te zien zijn. Op Scapino streamt zullen zowel eerder opgenomen voorstellingen te zien zijn als live-evenementen. De aftrap deze maand is dus met Pas de deux, van choreograaf Ed Wubbe met pianist Michiel Borstlap. Elke voorstelling staat zes weken online en kan vanaf het moment van betaling 72 uur bekeken worden. Vanaf 7 maart en 28 maart worden daar de voorstellingen Pearl en Henry aan toegevoegd.

Daarnaast maakt het dansgezelschap speciaal voor het streamingskanaal drie films van dansstukken op locaties in Rotterdam, gemaakt door Alba Castillo, Justin de Jager en DOX. Nu het voorlopig niet mogelijk is live naar het Isala te gaan, tipt het Capelse theater graag online initiatieven van zijn vaste artiesten en gezelschappen. Alle tips staan op www.isalatheater.nl/thuistips.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden