<p>Louise Korthals en Jan Kooijman spelen in de spannende online rechtszaak de officier van Justitie en de advocaat van de verdacht. (Foto: Annemieke van der Togt)</p>

Louise Korthals en Jan Kooijman spelen in de spannende online rechtszaak de officier van Justitie en de advocaat van de verdacht. (Foto: Annemieke van der Togt)

(Foto: Annemieke van der Togt)

Nieuwe theater-rechtszaak met Pierre Bokma

  Cultuur

Capelle - Na de enthousiaste reacties op de eerste online theater-rechtszaak is er nu een nieuwe editie van Schuld of onschuld: De droommoord. Pierre Bokma, Monic Hendrickx en Victor Reinier nemen de hoofdrollen op zich, acteurs die ook regelmatig in het Isala te zien zijn. Het Capelse theater raadt iedereen aan mee te beslissen over het lot van de verdachte.

Op 27 januari 2019 wordt Lucas Vermeer dood aangetroffen. Al snel zijn er vermoedens dat zijn vrouw hem heeft vermoord. Het Droommoord-proces tegen haar begint maandag 8 maart. Wie voor € 15,- een ticket koopt via www.schuldofonschuld.nl krijgt online toegang tot steeds nieuwe video-getuigenissen, verklaringen en pleidooien. Na de procesdagen beslissen de deelnemers over schuld of onschuld. Op 15 maart komt een video online waarin te zien is wat er daadwerkelijk gebeurde. Is de verdachte terecht veroordeeld of vrijgesproken?
Naast de eerdergenoemde acteurs spelen onder meer ook Vincent Croiset, Raymonde de Kuyper en Kees Boot mee in het Droommoord-proces. Jules Croiset treedt wederom op als voorzitter van de rechtbank.
Het Isala Theater tipt graag online initiatieven van zijn vaste artiesten en gezelschappen. Voor alle tips kunt u terecht op www.isalatheater.nl/thuistips.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden