Isala Theater tipt online kroegverhalen


<p>Wie het mist om naar de kroeg te gaan, kan dat de komende zaterdagavonden online doen met Theatergroep Maastricht. (Foto: Bjorn Frins)</p>

Wie het mist om naar de kroeg te gaan, kan dat de komende zaterdagavonden online doen met Theatergroep Maastricht. (Foto: Bjorn Frins)

(Foto: Bjorn Frins)

Isala Theater tipt online kroegverhalen

  Cultuur

Capelle - Met de online voorstelling Kroegverhalen opent Toneelgroep Maastricht vanaf 13 februari op vier zaterdagavonden de deuren van een virtueel café. Het publiek krijgt vooraf een kroegpakket met Limburgse dranken en lekkernijen thuisgestuurd voor tijdens de voorstelling. Na de livestream van Peachez opnieuw een innovatief concept van het toneelgezelschap.

Gastheer Michel Sluysmans draagt op de avonden de beste kroegverhalen voor van Simon Carmiggelt. Country-duo Polly & Bruce verzorgt de muziek. En het publiek zelf wordt uitgenodigd de mooiste kroegervaringen met elkaar te delen. Het kroegpakket inclusief de inlog voor de voorstelling kost € 20,- voor twee personen en is te koop via de website van Local7.

Via Zoom is het publiek getuige van een avond vol verhalen en muziek. ‘Tegelijk een live-ervaring delen. Iets wat niet op een ander moment exact zo te zien is, dat is een belangrijk onderdeel van theater en het is knap dat Toneelgroep Maastricht dit ook in deze tijd weet te realiseren. Je voelt dat je onderdeel bent van een grote groep mensen’, aldus een bezoeker.
Nu het even niet mogelijk is live naar het Isala te gaan, tipt het Capelse theater graag online initiatieven van zijn vaste artiesten en gezelschappen via www.isalatheater.nl/thuistips.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden