Isala Theater geeft valentijnstips voor thuis


<p>Tip: De podcast Liefdeslessen, waarin cabaretier Ren&eacute; van Meurs bijvoorbeeld wordt ge&iuml;nterviewd over de vraag hoe het is om weer single te zijn na meerdere lange relaties.</p>

Tip: De podcast Liefdeslessen, waarin cabaretier René van Meurs bijvoorbeeld wordt geïnterviewd over de vraag hoe het is om weer single te zijn na meerdere lange relaties.

(Foto: )

Isala Theater geeft valentijnstips voor thuis

  Cultuur

Capelle aan den IJssel - Thuis er iets bijzonders van maken, dat wordt deze Valentijnsdag de uitdaging. Het Isala Theater geeft liefdevolle tips om het samen of alleen gezellig te maken op 14 februari. Zo draagt het theater zijn steentje bij aan #CapelleLoveCity met onder andere een fijne Spotifylijst, filmtips en podcasts over de liefde.

Sinds kort is het Isala Theater te volgen via Spotify. Daar waren bijvoorbeeld al afspeellijsten te vinden met cabaret en muziek van artiesten die ook weleens in het theater staan. Speciaal voor Valentijnsdag is nu een lijst toegevoegd met de mooiste liefdesliedjes.

Via Netflix zijn de fijnste valentijnsfilms te bekijken voor een romantisch avondje. Met de tien tips die het Isala geeft, zijn de dagen tot 14 februari af te tellen. Dat wordt lekker zwijmelen met je Valentijn!

Wie liever over de liefde hoort zoals ze echt is, kan beter naar een podcast luisteren dan een ‘romcom’ kijken. Zo behandelt relatietherapeut Esther Perel in haar podcast herkenbare onderwerpen, van ruzie tot een veranderend seksleven. Leerzaam én leuk om te luisteren.

Meer tips voor Valentijn staan op www.isalatheater.nl/valentijn.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden