Isala Theater tipt 3x Jochem Myjer


<p>Jochem Myjer behoort tot de top van het Nederlandse cabaret en een aantal van zijn shows zijn nu online te bekijken. (Foto: Clemens Rikken)</p>

Jochem Myjer behoort tot de top van het Nederlandse cabaret en een aantal van zijn shows zijn nu online te bekijken. (Foto: Clemens Rikken)

(Foto: Clemens Rikken)

Isala Theater tipt 3x Jochem Myjer

  Cultuur

Capelle - De best bekeken YouTube-video in 2020 in Nederland? Een fragment van de energieke cabaretier Jochem Myjer. Niet zo gek, want hij heeft al jaren groot succes met zijn shows. Het Isala Theater tipt deze keer drie kijktips met Jochem Myjer, waaronder een complete versie van zijn meest recente show Adem in, adem uit.

In al die uren die we tijdens de (gedeeltelijke) lockdown op YouTube doorbrachten, keken we het meest naar het fragment De Bonaire-menéér uit de cabaretvoorstelling Adem in, adem uit van Jochem Myjer. Het filmpje over de man die Jochem ontmoette toen hij op vakantie in Bonaire het vliegtuig naar Curacao nam, is ruim 4,5 miljoen keer bekeken.

Maar niet alleen dit fragment is van hem te zien. Adem in, adem uit is namelijk sinds kort volledig te bekijken op Netflix. In de levendige stand-upshow met veel muziek lijkt soms geen einde te komen aan alle klusjes, maar Jochem laat zien hoe we alles kunnen loslaten. Netflix heeft ook oude shows van hem beschikbaar.

Nog niet uitgekeken en in bezit van een NPO Plus-abonnement? Dan is ook nog de registratie van Even geduld AUB te bekijken op NPO Start.

Meer theatertips voor thuis op www.isalatheater.nl.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden