Beluister de Spotifylijst van het Isala Theater


<p>Danny Vera, op nummer 1 van de Top 2000, is een van de artiesten die terug te vinden is in Isala&#39;s Spotifylijst vol muziek en cabaret van theaterartiesten. (Foto: Cooper Seykens)</p>

Danny Vera, op nummer 1 van de Top 2000, is een van de artiesten die terug te vinden is in Isala's Spotifylijst vol muziek en cabaret van theaterartiesten. (Foto: Cooper Seykens)

(Foto: Cooper Seykens)

Beluister de Spotifylijst van het Isala Theater

  Cultuur

Capelle - Om de korte ‘winterstop’ van het Isala Theater door te komen en het gebrek aan vermaak op te vullen, deelt het theater regelmatig nieuwe tips voor thuisvermaak. Zo kan iedereen nu Isala’s Spotifylijst volgen en worden korte columns van artiesten en musical en muziekfilms op Netflix getipt.

Of je nu een gratis of betaald account hebt bij Spotify, vanaf nu kan iedereen Isala’s Spotifylijst volgen. Luister bijvoorbeeld naar kleinkunstliedjes van Yentl en de Boer of cabaret van Theo Maassen. Natuurlijk worden de lijsten regelmatig aangevuld.

Zin in een digitale snack? Veel artiesten hebben naast hun voorstellingen ook een wekelijkse column in de media. Zo’n column geeft vaak leuke inzichten, soms woorden aan ons eigen gevoel, maar vooral een paar minuten vermaak. Het Isala is fan van die van Youp van ‘t Hek, Pieter Derks en Paulien Cornelisse.

Ook is een aantal leuke musicals en muziekfilms van Netflix op een rij gezet om de dagen zonder livevermaak door te komen. The prom bijvoorbeeld is een net verschenen, hartverwarmende feelgoodfilm met onder anderen Meryl Streep en Nicole Kidman. De animatie The Prince of Egypt is een aanrader voor het hele gezin.

Alle links naar thuisvermaak staan op www.isalatheater.nl.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden