Nog vaker een leuke film in het Isala Theater


<p>The singing club een echte feelgoodfilm over vriendschap, familie en de kracht van muziek, met in de hoofdrol Kristin Scott Thomas.&nbsp;</p>

The singing club een echte feelgoodfilm over vriendschap, familie en de kracht van muziek, met in de hoofdrol Kristin Scott Thomas. 

(Foto: )

Nog vaker een leuke film in het Isala Theater

  Cultuur

Capelle - Vorige week werd het filmprogramma tot aan kerst bekendgemaakt door het Isala Theater. De kaartverkoop daarvan ging zo snel dat er voor alle films extra vertoningen zijn ingepland. Kom dus in december ook naar The personal history of David Copperfield, On the rocks en The singing club.

The personal history of David Copperfield is een grappige, kleurrijke vertelling naar het wereldberoemde boek van Charles Dickens, te zien op vrijdag 4 en zaterdag 5 december. Nadat de jonge David door zijn stiefvader uit huis wordt gezet, belandt hij van het ene avontuur in het andere. Zowel voor- als tegenspoed trotseert hij echter met opgeheven hoofd.

Een week later staat On the rocks op het programma, een komedie met een schitterende hoofdrol voor Bill Murray. Laura denkt dat haar man vreemd gaat en schakelt de hulp in van de enige man die volgens haar inzicht in dergelijke affaires heeft: haar charmante, impulsieve vader Felix. De twee beginnen aan een nachtelijke zwerftocht door New York.

De laatste film van het jaar (18 en 19 december) is het komische drama The singing club. Kristin Scott Thomas speelt hierin een officiersvrouw die met andere vrouwen van de basis een zangkoor begint.

Kaarten: www.isalatheater.nl.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden