<p>Paulien Cornelisse is een van de vele theaterartiesten die via een grappige, boeiende of interessante podcast te beluisteren zijn.</p>

Paulien Cornelisse is een van de vele theaterartiesten die via een grappige, boeiende of interessante podcast te beluisteren zijn.

(Foto: Tessa Posthuma de Boer)

Isala tipt podcasts van theaterartiesten

  Cultuur

Capelle - Misschien mag het weer komende week: met dertig mensen in de kleine zaal van het Isala Theater genieten van een film. Om de tijd door te komen dat bezoekers niet naar het Capelse theater kunnen komen, is de website weer aangevuld met theatertips voor thuis. Deze week extra aandacht voor podcasts van theaterartiesten.

Het aanbod van podcasts wordt steeds groter en dat is goed nieuws voor iedereen die even wil ontspannen, bijvoorbeeld tijdens het wandelen of gewoon op de bank. Het Isala heeft een mooie selectie podcasts uitgekozen om uit te lichten, zo is er voor ieder wat wils.

Ervaring voor Beginners is een podcastserie waarin cabaretier Theo Maassen wekelijks met een andere maker praat over de kunst van het maken, zoals Jörgen Raymann en theaterregisseur Ruut Weissman. Paulien Cornelisse is niet alleen bekend als cabaretier, maar ook als schrijver van boeken als Taal voor de leuk en De verwarde cavia. Met haar grappige stem leest ze voor uit eigen werk. Maar Man man man, de podcast en De kleine remedie met Peter Heerschop en Paul de Munnik zijn ook zeker het beluisteren waard. Probeer het eens, zo’n podcast! Meer podcast- en theatertips voor thuis staan op www.isalatheater.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden