<p>Jandino heeft besloten zich niet langer te laten opfokken door het Nieuwe Normaal, hij gaat gewoon weer lekker leven, zoals te zien is in zijn solovoorstelling.</p>

Jandino heeft besloten zich niet langer te laten opfokken door het Nieuwe Normaal, hij gaat gewoon weer lekker leven, zoals te zien is in zijn solovoorstelling.

(Foto: )

Er valt nog veel te lachen in het Isala Theater

  Cultuur

Capelle - De spanning van deze periode even van je aflachen, dat kan gelukkig. In het Isala Theater staat in december nog een aantal voorstellingen op de planning waarbij de lachspieren flink aan het werk worden gezet. Met de aankoop van kaarten voor bijvoorbeeld Jandino en Martijn Koning begint de voorpret al. En geen nood als de voorstelling toch niet doorgaat, want dan krijgen bezoekers gewoon hun geld terug.

Er is nog steeds geen bewijs gevonden dat je door veel te lachen langer leeft, ondanks de vele onderzoeken die ernaar zijn gedaan. Maar kwaad kan het zeker niet. Dus reserveer eens kaarten voor cabaretier Jandino Asporaat dinsdag 1 december, als hij twee keer optreedt in zijn eigen stad. Een week later is de beurt aan collega Martijn Koning, die na een jaartje pauze staat te popelen met zijn nieuwe programma de bezoekers aan het lachen te maken. Zaterdag 12 december vertelt Johan Goossens dat hij altijd de moed erin houdt door te kiezen voor ‘het beste geval’. Dat wordt dus niet alleen grappig, maar ook leerzaam.
Voor de medewerkers van het Isala is het niet moeilijk een vrolijke avond te hebben als zij op hun beurt de bezoekers een vrolijke avond kunnen bezorgen. Kortom, van een avond cabaret wordt iedereen beter.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden