<p>Ellen Pieters, Fr&eacute;d&eacute;rique Sluyterman van Loo, Hanneke Drenth zingen &#39;in character&#39; nummers van de grote drie musicalvedettes van Nederland, zoals Het is over en De minutenwals.&nbsp;</p>

Ellen Pieters, Frédérique Sluyterman van Loo, Hanneke Drenth zingen 'in character' nummers van de grote drie musicalvedettes van Nederland, zoals Het is over en De minutenwals. 

(Foto: Roy Beusker)

Nederlandstalig repertoire uit vroeger tijden in Isala

  Cultuur

Capelle - Waar wordt een mens blij van in deze tijd? Muziek! Tijdens Haal het doek maar op en De grote drie in concert zorgen bekende Nederlandstalige nummers dat je nare dingen voor even vergeet. Dat wordt zorgeloos genieten in het Isala zaterdag 17 en zondag 18 oktober.

Grote producties zijn momenteel niet haalbaar in de theaters. Haal het doek maar op en De grote drie in concert zijn twee voorbeelden van creatief omgaan met de actuele situatie. In plaats van een musical met veel spelers en een groots decor wordt ingezoomd op het zangtalent van de musicalsterren.

Haal het doek maar op is een concertante van de gelijknamige musical, met gouwe ouwe van onder anderen Rob de Nijs, Willeke Alberti, Armand en Boudewijn de Groot. Tony Neef en Mariska van Kolck zingen met vier topcollega’s Nederlands repertoire uit de jaren zestig, zeventig en tachtig. Ze maken er een waar feestje van op het podium.
Al eerder speelden Ellen Pieters, Frédérique Sluyterman van Loo en Hanneke Drenth ‘de grote drie’: Adèle Bloemendaal, Conny Stuart en Jasperina de Jong. Deze avond zingen ze nummers van de dames tijdens een fictief gezamenlijk concert.

Info via www.isalatheater.nl.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden