<p>Niet de vaders is een creatieve botsing van twee levens (niet-vaders) die elkaar nog niet eerder ontmoetten dan aan de vooravond van de geboorte van hun zoon. </p>

Niet de vaders is een creatieve botsing van twee levens (niet-vaders) die elkaar nog niet eerder ontmoetten dan aan de vooravond van de geboorte van hun zoon.

(Foto: )

ARTi SHOCK in Isala Theater: Wie is de vader?

  Cultuur

Capelle - Niet de vaders is een aanstekelijke, originele voorstelling over een moderne gezinsstructuur. Minoux (Minou Bosua) en Eelco Smits proberen vrijdag 9 oktober in het Isala Theater het antwoord te vinden op de vraag wat ‘vaderschap’ eigenlijk is in hun geval.

Minou Bosua en Eelco Smits zijn beiden niet de vader van het kind dat zij samen hebben. Zij is niet de biologische moeder, maar wel de opvoeder. Hij is de biologische vader, maar niet de opvoeder. Op humoristische, soms verlegen wijze gaan ze met elkaar in gesprek over hun rol. En ze dansen, terwijl het speciaal voor de voorstelling opgerichte Brabants Homomannenkoor op een videoscherm zorgt voor muziek.

Minou: ‘Ik heb voor mijn zoon de wens dat hij zo open mogelijk kan gaan leven.’ Wie deze voorstelling gaat zien, krijgt mee hoe ze dat probeert voor elkaar te krijgen en wordt aan het denken gezet over zijn eigen rol in het gezin. Kortom, een typische ARTi SHOCK-voorstelling (want: prikkelend en genreoverschrijdend) die de bezoekers ongetwijfeld hoog zullen beoordelen, net als de vorige voorstelling van Minou.

Meer ARTi SHOCK? Meer info op www.isalatheater.nl.

Vrijdag 9 oktober 20.15 uur in het Isala, de entree is 21,75 euro.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden