<p>Vera Mann is bekend van musicals als Evita, Les Mis&eacute;rables en Mamma Mia, en vertelt en zingt in het Isala over haar leven vol theater.</p>

Vera Mann is bekend van musicals als Evita, Les Misérables en Mamma Mia, en vertelt en zingt in het Isala over haar leven vol theater.

(Foto: )

Vera Mann heeft goesting naar het Isala te komen

  Cultuur

Capelle - De Vlaamse musicalster Vera Mann neemt het publiek in het Isala Theater mee op een grappige, ontroerende en muzikale reis. Ze vertelt verhalen over haar leven en het leven voor het theater en zingt daarbij passende nummers. Vrijdag 2 oktober brengt ze Goesting in Capelle.

En goesting heeft Vera nu al. Goesting om te zingen, om te spelen, om verhalen te vertellen en vooral heel veel goesting in het leven zoals het zich aandient. De muziek van haar leven varieert net zo als het leven zelf, van Michel Legrand en Joni Mitchell tot Stephen Sondheim en Leo Ferré. Sommige nummers vertaalde ze eigenhandig, andere liet ze vertalen door bijvoorbeeld Paul van Vliet en Raymond van het Groenewoud. Maar ze zingt ook in het Frans.
Het liefst zou Vera al die mooie nummers laten klinken met twee muzikanten in plaats van één, zodat ze de sound krijgen die ze verdienen. Om dat voor elkaar te krijgen in deze moeilijke tijd is ze een crowdfund gestart om dit mogelijk te maken. Hopelijk horen bezoekers dus niet alleen pianist Ed Boekee, maar ook multi-instrumentalist Diederick Ensink in het Isala.

Vrijdag 2 oktober 20:15 uur in het Isala Theater, de entree is 22,00 euro.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden