<p>Bloemlezing 2020 van Stef Bos is de eerste voorstelling van dit theaterseizoen in het Isala Theater.</p>

Bloemlezing 2020 van Stef Bos is de eerste voorstelling van dit theaterseizoen in het Isala Theater.

(Foto: Inge Kinnet)

Stef Bos in Beste zangers én in Isala Theater

  Cultuur

Capelle - Eindelijk gaan de lichten in de grote zaal van het Isala Theater weer aan en kan het publiek in het rode pluche zitten. Het theaterseizoen opent donderdag 24 september goed met Bloemlezing 2020 van zanger en liedjesschrijver Stef Bos.

Stef, vooral bekend van zijn nummer Papa, komt met een intieme voorstelling naar het Isala Theater. Met alleen een piano brengt hij nieuwe muziek, maar is er ook plek voor ouder werk. Stef komt dichterbij dan ooit en maakt elke avond anders. Dat hij met zijn mooie stem velen weet te raken, is vanaf 3 september ook te zien in het nieuwe seizoen van Beste zangers, waarin Stef onder anderen Miss Montreal tot tranen toe weet te ontroeren.
Het team van het Isala doet natuurlijk zijn uiterste best alle bezoekers een ontspannen avond te bezorgen. Zoals een bezoeker vóór de zomer al zei: ‘Het was heerlijk om weer in het theater te zijn. Goede voorstelling & zeer goede begeleiding van jullie. Top gedaan!’ Twijfel of het theater wel een veilig uitje is, is volgens een andere bezoeker echt niet nodig. ‘Naar het theater gaan is qua afstand en andere voorzorgsmaatregelen veiliger dan naar de supermarkt of bakker.’

Donderdag 24 september 19.30 en 21.30 uur in het Isala, de entree is 28,75 euro.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden