Column Gerard Vermeeren: De honderdste


Foto:

Column Gerard Vermeeren: De honderdste

  Column

Capelle - Vandaag mijn honderdste column voor de IJssel- en Lekstreek. Het was en is me nog steeds een waar genoegen voor u te mogen schrijven. Ik hoop dat u genoot en nog steeds geniet van de korte tripjes waar ik u mee naar toe heb genomen en nog mee naar toe ga nemen. De korte interviews, de overdenkingen en de verhalen uit mijn drie boeken met voornamelijk reisverhalen vulden vanaf februari 2017 mijn columns. Eén van de eerste columns die ik schreef ging over het bootje dat de woonplaats uit mijn jeugd in Rotterdam-IJsselmonde verbond met mijn huidige woonplaats: Capelle aan den IJssel. Inmiddels zijn we vele reizen en uithoeken verder, wanneer ik u de honderdste voorschotel.

De honderdste alweer!

Ik wil vanaf deze plek Margje, mijn eindredacteur, bedanken voor de mogelijkheid die ze me heeft geboden en nog steeds biedt. Tevens wil ik mijn uitgever bedanken voor het mogen publiceren van delen uit mijn boeken, mijn redigeur, alle mensen die ik heb mogen interviewen, de IJssel- en Lekstreekbezorger en uiteraard u als lezer. Veel dank!

Ik overweeg de honderd columns te bundelen en in boekvorm uit te laten komen. Mocht u geïnteresseerd zijn dan verneem ik dat graag via mijn Facebookpagina Gerard Vermeeren - Schrijver. U kunt daar overigens te allen tijde een reactie achterlaten!

Ik ga nu weer verder met de honderd en eerste. Over twee weken leest u op deze plek een verhaal over ‘records’.

Van Gerard Vermeeren zijn de boeken ‘Zeewaardig’, ‘Een raar seizoen en een rare vogel’ en ‘Onder water’ te bestellen bij boek & kantoorvakhandel Derde Druk, Koperwiek 43 in Capelle aan den IJssel of uw lokale boekhandel. De columns die Gerard voor de IJssel- en Lekstreek schreef, zijn na te lezen op Facebook: Gerard Vermeeren - Schrijver.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden