Foto: Kees Grandia

Dan gaan we met muziek naar de ouderen toe!

De omstandigheden maken het nu lastig om activiteiten voor ouderen te organiseren in Capelle. Daarom bedacht het opgave team ouderen de Zomertour. "Ouderen kunnen ons nu niet bezoeken dan gaan wij naar de ouderen uit de wijk toe."

Het opgave team ouderen ging niet alleen op pad maar nam 'The Groovy Gents' mee, een muziekgroep bestaande uit drie heren met twee gitaren en contrabas die covers uit de jaren '50 tot '90 op hun eigen swingende manier weer geven. Het werd een vrolijke gezellige boel.

De tour begon om 10.30 uur bij de Ouderenflat Vivaldi, daarna een optreden bij de Haydenflat en Puccine Flat, de bewoners genoten vanaf hun balkon van de vrolijke muziekklanken. De muziektour eindigde bij Knop-op/Dierenweide in Capelle West waar het pleintje omgetoverd was tot een terras met heerlijke koele drankjes en lekkers. Een bijzondere geslaagde dag voor de Ouderen in 's Graveland en Capelle West.

Het opgave team bestaat uit vrijwilligers en medewerkers van: Buurtgroep Capelle West, WOP Capelle West en WOP 's Gravenland, Wijkcentrum de Harp, Welzijn Capelle, De Zellingen en Gemeente Capelle aan den IJssel.

"Namens alle ouderen een woord van dank aan alle betrokken organisaties." 

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden