Foto: pr

Expositie Leefgoed Beeldentuin wordt maand verlengd

De Beeldentuin op Leefgoed de Olifant op Ver-Hitland in Nieuwerkerk aan den IJssel kon vanwege de coronacrisis pas een maand na de geplande datum open gaan. De organiserende stichting Leefgoed de Olifant heeft daarom besloten de sluitingsdatum die op 13 september was gepland, een maand op te schuiven naar zondag 11 oktober.

Capelle / Nieuwerkerk - Ariann Kraaijeveld en Bart Belonje van de Beeldentuin zijn blij met het besluit. "Dat biedt bezoekers meer ruimte. Ook voor de kunstenaars is het prettig dat we hun werk gedurende de afgesproken tijd kunnen tonen", meent Belonje.

De Beeldentuin is gratis te bezoeken van woensdag tot en met zondag van 11.00 tot 18.00 uur. Er ligt een looplijst met meer informatie over de meer dan veertig grote werken die worden tentoongesteld van gerenommeerde kunstenaars uit heel Nederland.

Naast de beelden zijn er land art-objecten die zijn gemaakt in het kader van 10 jaar gemeente Zuidplas. Dit is de aanloop naar land artfestival Hit land art dat, dat, als het aan Bart Belonje ligt, moet plaatsvinden in Park Hitland in 2022.

Parkeren kan bij Restaurant & terras De Dames, Groenendijk 325. Hier kan ook e-bike worden opladen. De finissage, zoals de feestelijke afsluiting heet, is nu dus op zondag 11 oktober. Vanaf 17.00 uur zijn dan de meeste deelnemende kunstenaars op het terras van De Dames om dit te vieren. 

Iedereen is welkom om dan te komen en te horen wat ze over hun werk te vertellen hebben.Groepen die een rondleiding onder begeleiding van een gids willen, kunnen contact opnemen met bart@bartbelonje.com.Rob Stolk

ROB STOLK CONCEPTS


info@robstolkconcepts.nl
www.robstolkconcepts.nlZeemanstraat 3 - 2912 BK Nieuwerkerk aan den IJsseltelefoon +31 (0)6-24211751Leveringsvoorwaarden, folder.pdf en informatie: www.robstolkconcepts.nl

De informatie verzonden met dit e-mail bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is verboden. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan.

The information contained in this communication is confidential and may be legally privileged. It is intended solely for the use of the individual or entity to whom it is addressed and others authorised to receive it. If you are not the intended recipient you are hereby notified that any disclosure, copying, distribution or taking any action in reliance on the contents of this information is strictly prohibited and may be unlawful.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden