Foto: Leo Snijders

Capelse pretweek komt er weer aan!

Het gaat dit jaar allemaal wat anders dan de voorgaande jaren met de Capelse pretweek, maar gelukkig kunnen de bezoeken aan de Efteling en Walibi wel doorgaan. Aanmelden kan vanaf heden.

Capelle - "Gingen we normaal de afgelopen 34 jaren de laatste week van de lagere schoolvakantie naar vier verschillende pretparken dit jaar gaat het even anders want in sommige parken zijn groepen tot eind augustus nog niet welkom."

Maar op donderdag 27 augustus zal er weer een touringcar om 8.15 uur vertrekken vanaf Buurthuis de Trefhoek aan de Schermerhoek 506 te Capelle om met maximaal zestig jongeren in de leeftijd van 10 t/m 18 jaar een dag naar het park van de Achtbanen te gaan, Walibi. "Hou jij van spectaculaire attracties en de heftigste thrill rides beleef dan samen met je vrienden een onvergetelijke dag in Walibi Holland."

"Daar we rond 09.45 uur bij Walibi zullen arriveren en pas om 16.30 uur weer terug zullen gaan heb je een volle dag om van alle attracties optimaal te kunnen genieten. En om een plek te kunnen reserveren in de virtuele wachtrij sturen we je ook een QR code om lange wachttijden en lange rijen te voorkomen.

Op vrijdag 23 oktober zal er nog een dag worden georganiseerd om naar de Efteling te gaan, boek je nu voor beide dagen dan zijn de kosten maar € 40,- p.p

Een dagticket voor Walibi incl. vervoer is nu te reserveren voor € 20 per persoon. Een los ticket voor de Efteling zal € 25,- gaan kosten en is ook incl. vervoer en begeleiding. Reserveren via Leo Snijders: L.Snijders@hccnet.nl of 06-20041117

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden