Foto:

Voetbalshop.nl opent fysieke winkel in Capelle

Voetbalshop.nl, de grootste online voetbalspecialist in de Benelux, opent een fysieke winkel in Capelle op Koperwiek 39. Met zijn City formule gaat het bedrijf uit Woerden zich geheel focussen op de actieve voetballer, de supporter, clubs en de organisatie van voetbalevenementen. 

Capelle behoort daarmee tot de eerste 11 winkels in het land die verder openen in Amsterdam, Arnhem, Bergen op Zoom, Breda, Drachten, Gorinchem, Groningen, Leeuwarden, Roosendaal en Utrecht (Stadion Galgenwaard). In het najaar staat de opening van nog drie winkels gepland en in het voorjaar 2021 staan winkels in België in de planning, te beginnen in Antwerpen.

Amateurclubs

"Met het openen van voetbalshops verspreid in het land volgen wij onze visie om de service naar onze klanten verder uit te breiden", zegt Roland Heerkens, 45 jaar geleden oprichter en nog steeds partner van de Badge Groep. 

"Met Voetbalshop.nl zijn we de afgelopen 25 jaar marktleider geworden door alles van, voor en over voetbal te leveren. Met het openen van regionale Voetbalshops vergroten we deze service naar de 5.000 amateurclubs en 2,5 miljoen actieve voetballers in Nederland en België."

"We willen het de voetballers en amateurclubs zo gemakkelijk mogelijk maken, ze echt ontzorgen", benadrukt Heerkens. "Zo krijgt elke amateurclub zijn eigen webshop op Voetbalshop.nl of Voetbalshop.be waar de leden rechtstreeks en met gebruik van unieke codes hun clubkleding kunnen bestellen. 

"Onze winkels worden uitgerust met state of the art techniek, inclusief de Voetbalshop ™ bestelzuilen met ons totale leveringsprogramma”, aldus de oprichter van de Badge Groep. “Indien een product of maat niet op voorraad is, kan dit binnen 24 uur thuis worden geleverd, voorzien van bedrukking uit onze eigen huisdrukkerij."

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden