Foto:

Wojciech uit Capelle is dierenverzorger en helikopterpiloot

De zesjarige Wojciech uit Capelle aan den IJssel beleefde samen met zijn familie een bijzondere dag. Na een intensieve periode in het ziekenhuis, liet Make-A-Wish zijn liefste wens in vervulling gaan: dierenverzorger en helikopterpiloot.

Capelle - Omdat Wojciech van dieren houdt, begint de dag met een bezoek aan de kinderboerderij. Hier mag hij helpen om de geiten, biggen en kippen te verzorgen. De volgende stop is de manege, waar Wojciech als een echte ruiter op een groot paard mag rijden. 

Pilotenpak

Na de lunch staat er ook nog een helikopter rondvlucht op het programma. Gelukkig heeft hij zijn pilotenpak meegenomen. Stralend van blijdschap zet hij weer voet aan de grond. Het was een bijzondere dag waar hij nog lang aan zal terugdenken.

Met ruim 400 vrijwilligers vervult Make-A-Wish Nederland jaarlijks meer dan 650 allerliefste wensen van ernstig, soms zelfs levensbedreigend zieke kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar. Het verwezenlijken van een wens heeft op ieder kind een magisch effect, maar op kinderen met een ernstige ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn.?www.makeawishnederland.org? 

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden