Foto:

MAX Capelle zoekt vrijwilligers

Na een groen licht van de gemeente rijdt de MAX Mobiel weer rond in Capelle, totaal aangepast om de Corona te bestrijden. Met scherm tussen de stoelen en mondkapjes als standaard onderdeel van de MAX mobiel. Max Mobiel zoekt nog vrijwilligers die kunnen helpen als chauffeur en/of planner.

Capelle - De chauffeurs zijn enthousiaste vrijwilligers die de mensen met een mobiliteitsbeperking in Capelle kunnen verplaatsen met de MAX. Je helpt hen bij het in en uitstappen en geeft ze de kans om achter de voordeur vandaan te komen. Voordat je van start gaat krijg je een rijtraining van een dagdeel en een certificaat. 

Als planner neem je de telefoon aan als de mensen een rit willen boeken. Je checkt de beschikbaarheid van de MAX en de chauffeur en vervolgens plan je de rit. Het inplannen kun je thuis en met een telefoon en een PC of laptop met internetaansluiting. 

Voor beide jobs geldt: ouder dan 18 jaar, minimaal 1 dagdeel per week beschikbaar, tijden: tussen 9 en 17 uur worden de ritten geboekt en wordt er gereden met de MAX. Vrijwilligers worden onderdeel van een poule van vrijwilligers met een app. Er staat geen vergoeding tegenover maar er zijn wel meerdere vrijwilligers bijeenkomsten per jaar als dank voor de inzet 

Wil je je aanmelden of ben je geïnteresseerd en wil je meer weten, stuur een mail naar info@maxcapelle.nl of bel 0653383374 

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden