Op de camping in je eigen huis in Capelle!


Foto:

Op de camping in je eigen huis in Capelle!

Het is zomervakantie. Tijd voor ontspanning! Op BSO De Klauteraars, een locatie van IJsselkids Kinderopvang, kunnen de kinderen genieten van een wel heel bijzondere vakantie. Daar staat namelijk een camping. En niet zomaar een camping, maar een camping in eigen huis.

Capelle - "Iedere dag beginnen we met ochtendgymnastiek", zegt Antoinette Verschoor, locatiemanager bij De Klauteraars. Ze vervolgt enthousiast: “We hebben op de BSO een camping gebouwd omdat veel kinderen niet op vakantie gaan deze zomer. Nu creëren wij het vakantiegevoel hier!” 

Op de locatie is een echte camping nagemaakt. “We hebben een balie waarbij de kinderen zich aanmelden en daarna een tent naar keuze mogen uitkiezen. In de tenten kunnen de kinderen dan spelen en kamperen. Uiteraard hebben we een campingkantine waar we een speciaal campingmenu serveren.”

Hollandse sferen

Als er iets Hollands is, is het wel kamperen. “Daarom past het kamperen ook zo goed bij het thema van deze vakantie”, zegt Antoinette. Tijdens het vakantieprogramma worden de kinderen figuurlijk meegenomen door Nederland met verschillende activiteiten. 

"We eten bijvoorbeeld dingen uit verschillende streken. Spritsen uit Utrecht, kaas uit Gouda en Hutspot uit Zuid-Holland!" Ook is er ruimte voor activiteiten zoals vliegeren of knutselen in de kantine. "Kortom: een leuke zomervakantie voor alle kinderen!" aldus Antoinette. 

Over IJsselkids

IJsselkids is als kinderopvangorganisatie vertegenwoordigd in Capelle aan den IJssel, Zevenhuizen/Moerkapelle, Moordrecht en Haastrecht, Bergambacht en Stolwijk. Wij bieden alle opvangsoorten aan kinderen van 0 tot en met 13 jaar in de vorm van peuteropvang, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang. 

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden