Marjorie voor het Isala Theater in Capelle, waar zij 29 augustus twee concerten zal geven.
Marjorie voor het Isala Theater in Capelle, waar zij 29 augustus twee concerten zal geven. (Foto: Annemarie van der Ploeg)

Miss Marjorie verheugt zich op concerten in Isala Theater

Inmiddels zit Marjorie Lammerts-Pelgrim (Miss Marjorie) al 39 jaar in het vak. In februari gaf zij een succesvolle show in het Hofplein Theater te Rotterdam. Maar haar optredens stopten plotseling toen daarna de coronacrisis kwam. Ze besloot in de catering te gaan maar vond het een hele moeilijke tijd. Nu er versoepeling heeft plaatsgevonden, kan zij optreden in het Isala Theater. Twee concerten met elk 115 toeschouwers. Zangeres Miss Marjorie verheugt zich erop.

Door Annemarie van der Ploeg

Capelle - "Ik heb geluk gehad want mijn show was op 26 februari. Anderhalve week later was die dus gewoon gecanceld. Eerst dacht ik: "Heel de wereld zit ermee, dus laten we proberen veilig en gezond te blijven en ons aan te passen." Maar na die twee maanden kwam het besef: "Wat wil je doen?" 

Toen ben ik aan de catering begonnen en dat ging goed. Ik ging nadenken over hoe de nieuwe toekomst zou gaan worden en hoe die vorm te geven. In die 39 jaar heb ik eigenlijk niet zo veel andere dingen gedaan. Wordt het ooit weer zoals het was? Ik denk dat alles in een klap veranderd is in de hele wereld. Je wordt beperkt in wat je altijd hebt gedaan en wat je eigenlijk het liefst zou willen doen. 

"Ik probeer mijn weggetje te vinden en zo ontstond het idee voor het Isala Theater in mijn eigen woonplaats Capelle. We zijn de samenwerking aangegaan om twee mooie shows voor elk 115 mensen te geven en moeten. Anders kom je er financieel niet uit. Er wordt rekening gehouden met de 1/12 meter afstand. Alles is keurig geregeld en je wordt naar je plaats begeleid", vertelt Marjorie

Marjorie heeft wel degelijk wensen voor de toekomst. "We hopen toch allemaal dat we weer gewoon de gezellige dingen kunnen doen, die we altijd hebben gedaan: lekker het podium op in volle zalen. We beseffen nu pas hoe goed we het eigenlijk hadden. 

"Ik hoop dat iedereen beseft dat het niet vanzelfsprekend is. Wees lief voor mekaar. Je leeft maar een keer. Je ziet meer depressies, ruzies en huiselijk geweld. Ik hoop gewoon dat iedereen gewoon heel goed het besef heeft van wat er is gebeurd, er iets mee doet en er een beter leven van maakt."

Kaarten

Op 29 augustus geeft Miss Marjorie twee shows in het Isala Theater aan het Stadsplein in Capelle a/d IJssel om 19.30 en om 21.30 uur. Er zijn ook gastoptredens van Glenda Peters, Nick Nicolai en Gospelkoor G-Roots. De shows duren elk 70 minuten. Wil je ook graag een avondje uit en wil je ook bij deze spetterende show aanwezig zijn? Kom dan gezellig kijken. Ga naar www.isalatheater.nl en zorg dat je op tijd kaarten reserveert.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden