Nieuws van de bibliotheek: De Inloopschool: gratis trainingen!


Leren is leuk! Ga aan de slag en ontdek je talenten.
Leren is leuk! Ga aan de slag en ontdek je talenten. (Foto: Jamie Garbutt)

Nieuws van de bibliotheek: De Inloopschool: gratis trainingen!

Capelle - Jezelf uit blijven dagen nieuwe dingen te leren. Belangrijk voor de toekomst. Maar hoe hou jezelf gemotiveerd en wat is voor jou de prettigste manier? De bibliotheek biedt een divers aanbod aan workshops en trainingen op locatie en online. Gratis voor alle inwoners van Capelle en Krimpen aan den IJssel. 

Er zijn trainingen op allerlei verschillende gebieden. Denk aan workshops teksten schrijven, fotografie, haren vlechten, jezelf leren presenteren, maar ook workshops over goedkoop gezond eten of besparen op je energie rekening. Zie je een workshop die je aanspreekt, meld je dan direct aan. Zodra we een groep hebben plannen we een datum en locatie. 

Om het programma compleet te maken willen we graag weten wat jij zou willen leren. Dit kan van alles zijn. Van een fietsband repareren tot het schrijven van een pakkende tekst. Wij gaan op zoek naar een expert op dit gebied en bij voldoende deelname starten we de training. 

Alle informatie over de workshops, hoe je je inschrijft of hoe je zelf een cursus voorstelt voor de Inloopschool vind je op bibliotheekaandenijssel.nl/inloopschool

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden