Isala tipt: De grote drie binnenkort in concert


Foto:

Isala tipt: De grote drie binnenkort in concert

Ellen Pieters, Frédérique Sluyterman van Loo, Hanneke Drenth kruipen opnieuw in de rol van Adèle, Conny en Jasperina voor De grote drie in concert. Zij zingen zondag 18 oktober in het Isala Theater liedjes uit de musical Adèle, Conny, Jasperina - de grote drie, die werd onderscheiden met een Musical Award voor beste musical.

Capelle - Adèle, Conny, Jasperina – de grote drie is een fictief verhaal over de drie grote en unieke theatervedettes Adèle Bloemendaal, Conny Stuart en Jasperina de Jong. Het publiek volgt de drie diva’s in aanloop naar een gezamenlijk concert dat er in het echt nooit was, maar dat iedereen graag had willen zien. 

Deze concertante versie concentreert zich op dit concert. Bij het maakproces van de musical had het artistieke team met onder anderen hoofdrolspeelster Ellen Pieters de grootste moeite met de keuze van de nummers. ‘Er was nog zo veel moois in het rijke repertoire en dat kan nu wel aan bod komen.’

Log in op www.isalatheater.nl en klik op het hartje om deze en andere mooie voorstellingen op het wensenlijstje te zetten. Als de kaartverkoop begint (18 augustus voor Pluche+, 25 augustus voor iedereen), kunnen theaterliefhebbers ze vervolgens heel gemakkelijk overzetten naar hun winkelmandje.

Zondag 18 oktober 14:00 en 16:30, grote zaal, entree € 25,00

Isala Theater – Stadsplein 5, Capelle aan den IJssel 

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden