Word deze zomer corona-smart in Huis van de Wijk Middelwatering


Foto:

Word deze zomer corona-smart in Huis van de Wijk Middelwatering

Het is een tijdje stil geweest in Huis van de Wijk Middelwatering. Activiteiten moesten door het coronavirus geannuleerd worden en bewoners konden maandenlang niet op de koffie komen. Inmiddels is er weer wat ruimte om dingen te ondernemen. Deze zomer worden mondkapjes gemaakt, is er een workshop beeldbellen en een feestelijke koffieochtend met zangeres Belinda!

Capelle - “Het is moeilijk om weer op te starten”, zegt Arno de Bie, buurtcoach en coördinator bij Huis van de Wijk Middelwatering. Arno is met buurtbewoners om tafel gaan zitten om te kijken wat er deze zomer georganiseerd kan worden en wat buurtbewoners op dit moment aanspreekt.

 “Na een goede brainstormsessie is besloten een workshop mondkapjes maken en een workshop beeldbellen te organiseren. Dit is niet alleen leuk, maar bewoners hebben er in deze tijd ook nog wat aan. Daarnaast worden ook twee koffieochtenden georganiseerd. De eerste koffieochtend staat in het thema van gezondheid, met voorlichting van Sportief Capelle en Kassem Taha. De tweede koffieochtend wordt een feestje met een live optreden van zangeres Belinda.”

Bij genoeg animo komt er in september een vervolg op de workshop mondkapjes maken tijdens de creatieve activiteiten, ‘Handige Handjes’, waar vooral hand- en naaiwerk aan te pas komt. De workshop beeldbellen keert ook terug in september tijdens ‘SMART-hulp’, waar bewoners hulp en advies krijgen over het gebruik van smartphones, tablets en computers. 

Data:

Dinsdag 11 augustus 14:00 – 16:00 Workshop mondkapjes maken

Woensdag 12 augustus 10:00 – 12:00 Koffieochtend met voorlichting over gezondheid

Dinsdag 18 augustus 14:00 – 16:00 Workshop beeldbellen

Woensdag 19 augustus 10:00 – 12:00 Feestelijke koffieochtend met zangeres Belinda

 Deze zomeractiviteiten worden gesponsord door WOP Middelwatering.

 Aanmelden

Om rekening te houden met de corona-maatregelen wordt gevraagd om vooraf aan te melden voor de workshops. Aanmelden voor de workshops kan via 010 – 264 02 20 of aan de balie van Huis van de Wijk Middelwatering. 

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden