Dier van de week: Donut is een echte dame


Dier van de week: Donut is een echte dame

Elke week zet de IJssel en Lekstreek een asieldier van Dierenopvangcentrum Krimpen aan den IJssel in de spotlights. Deze keer is dat Donut een lieve dame van bijna 5 jaar oud. Deze mooie dame is bij ons gekomen, omdat ze bezoek heel spannend vind, en dit kenbaar maakte door te blazen en een tik op zijn tijd. Zeker als het bezoek te opdringerig is en gelijk aan haar mooie vachtje wilde zitten. Dit is ook niet raar, want wat ze heeft wat milde klachten op haar rug, knieën en heup. Op dit moment heeft ze alleen aangepast voer hiervoor.

Regio - Als je binnenkomt, komt Donut je gelijk begroeten, geeft ze je kopjes, zodat je veilig ruikt naar haar. En dan begint de fun, lekker spelen met een hengel of haar favoriet de Catdancer en na het spelen lekker achter snoepjes aan rennen. Dit vindt ze allemaal heerlijk en als ze je wat beter kent, volgt er een gezellige kroelsessie. Donut is een dame die eerst even de kat uit de boom wil kijken met vreemde mensen. Volg je haar regels en kan je, je handen in eerste instantie thuis houden, dan is Donut een hele leuke en lieve dame.

Kennismaken

"Wij zijn op zoek voor Donut naar een rustig huisje, zonder kinderen of kleinkinderen, zonder soortgenoten of honden. Wel met een tuintje, want ze vindt het heerlijk om buiten te genieten van de bijen en vlinders."

Interesse in Donut, stuur dan een mailtje naar krimpen@dierenbescherming.nl

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden