Foto: Jan van der Arend

Groep 8 Tweemaster verrast met rit in grootste limousine van Europa

Omdat er ook voor groep 8B van basisschool de Tweemaster in Capelle aan de IJssel, geen kamp en geen eindmusical met toeschouwers was, sloegen alle ouders van deze groep de handen ineen en organiseerden ze een spetterend verrassingsfeest.

Capelle - Op 14 juli j.l. verzamelden de kids zich op het schoolplein waar ze, tot hun grote verbazing, opgehaald werden door een limousine van wel 11 meter lang.

De limousine, de grootste van Europa, bracht de uitgelaten kids met een glaasje alcoholvrije bubbels en knallende muziek in twee shifts naar een speciaal voor hen afgehuurd Bungelland, waar ze de rest van de avond los konden gaan op de indoor speeltoestellen en de disco vloer.

Miranda Tetteroo, namens de ouders: “Onze kids hebben een raar half jaar gehad en we merkten als ouders dat ze er behoefte aan hadden om het jaar goed met elkaar af te sluiten.

"De school organiseert de hele week speciale activiteiten, maar we wilden als ouders nog iets speciaals doen, iets wat de kids nooit meer zouden vergeten. En aan alle reacties te horen is dat zeker gelukt!”

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden