HairPro'z in Capelle wint Golden Award


De kappers van Kapsalon en Barbier Hairpro'z zijn trots op hun award. (Foto: Annemarie van der Ploeg)
De kappers van Kapsalon en Barbier Hairpro'z zijn trots op hun award. (Foto: Annemarie van der Ploeg) (Foto: Annemarie van der Ploeg)

HairPro'z in Capelle wint Golden Award

Capelle - Ze zijn er super trots op. Het team ZZP-ers van Kapsalon en Barbier HairPro'z in Capelle is winnaar van de Award bij de Verkiezing van Leukste Kapper en Kapsalon 2020. In de categorie ZZP kappers behaalden zij de meeste stemmen en de hoogste waardering en kregen daarvoor de Golden Award.

Door Annemarie van der Ploeg

"Daar zijn we super trots op. We hebben dat natuurlijk te danken aan onze klanten die ons daarbij hebben geholpen, gesteund en gestemd. Wij zijn heel erg blij dat we gewonnen hebben maar wij streven er natuurlijk naar om het beste van het beste eruit te halen, dus volgend jaar doen we weer mee. We gaan ervoor om landelijk de beste te worden.", vertelt barbier Burak.

HairPro'z kenmerkt zich door de huiselijke sfeer in de salon. Burak: "Er heerst hier een huiselijke gezellige sfeer, waarin klanten zich op hun gemak voelen. En dat niet alleen van binnenkomst tot aan de behandeling maar op vrijdagavond serveren we bijvoorbeeld ook lekkere hapjes en drankjes. Verder is er thee, koffie, cappuccino en noem maar op om de klanten zich thuis te laten voelen. Ieder van ons heeft een eigen specialiteit. De een is colorspecialist en de ander barbier. Zo kan de klant met een goed gevoel bij de juiste kapper plaatsnemen en behandeld worden. Daar zijn we trots op. Dit maakt ons HairPro'z, haarprofessionals. Zo hebben we gewonnen en we gaan er weer voor. Dus, klanten hou ons in de gaten en stem volgend jaar weer mee."

Het team is enthousiast. Marina: "Het is hier geweldig en gezellig. We hebben gewoon een goed team, leuke klanten en er heerst een goede sfeer. Wij geven goede service; niets is ons te veel. We zeggen liever ja dan nee en gaan altijd gewoon door." Eveline is het daarmee eens. "We hebben een dreamteam met allemaal dezelfde visie. We zien de toekomst rooskleurig tegemoet. Met elkaar moet het iets groots worden." Burak vult aan: "Nieuwe klanten kunnen gerust naar ons toe komen want zij zullen de sfeer en professionaliteit ervaren. Voor ieder wordt advies op maat gegeven en wij zijn betaalbaar. Ieder krijgt waar voor zijn geld."

Wil je klant worden of ben je een professional?

Op www.hairproz.nl kun je 24/7 een afspraak plannen, aangeven wanneer, bij welke kapper en voor welke behandeling je wilt afspreken. Alles wordt simpel en snel geregeld. Ben je een professional met een specialiteit en zou je in het team willen werken? Neem dan vrijblijvend contact op. HairPro'z staat open voor een nieuw talent kapper met een specialisatie. De kapsalon is te vinden aan de Kanaalweg 29 in Capelle tel.nr. 010-2262081.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden