Foto:

De bal rolt bij IJsselkids Kinderopvang

Capelle - Verrassen, dat doet IJsselkids graag. Sporten en spelen, dat doen zij iedere dag. En dat kan nu op alle groepen op alle locaties met de nieuwe SWKGroepBal. Een zomer waarin kinderen veel buiten bewegen. Een nieuwe bal met leuke speltips voor alle leeftijden. 

Schot in de roos

Het EK voetbal gaat niet door, maar wij kweken alvast de nieuwe generatie Oranjespelers. Dat is natuurlijk een grapje, maar er zit zeker een kern van waarheid in. IJsselkids heeft veel aandacht voor sport en beweging. Bewegen en buitenspelen doen wij veel op onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang. Omdat kinderen dat leuk vinden en er veel te ontdekken is. Daarom besloot de SWKGroep, waar wij als organisatie onderdeel van zijn, dat er altijd een goede en speciale bal op alle groepen moet liggen. Een schot in de roos!

Verschillende spelletjes

Met de bal deelt de organisatie ook spelletjes om te doen. “De bal is geschikt voor alle balsporten”, zegt Mirjam, één van de pedagogisch medewerkers. “Maar je kunt nog veel meer leuke spelletjes bedenken om met een bal te doen. Van drie spellen hebben we een uitlegvideo gemaakt op de website www.leukekinderactiviteiten.nl. Drie leuke, maar verschillende spelletjes. De één leert kinderen tactisch denken, de ander snel schakelen en de derde stimuleert onder meer de motoriek. Maar bovenal, zo hoor ik van de kinderen, ze zijn hartstikke leuk om te doen!” 


Over de SWKGroep
De SWKGroep omvat kinderopvang, buurtwerk, zorg en onderwijs. De organisaties die onderdeel zijn van de SWKGroep zorgen dagelijks dat kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen de juiste handvatten en ervaringen aangereikt krijgen om zich te ontwikkelen tot zelfbewuste en veerkrachtige mensen. Zo ontdekken zij wat hun kracht is en leren zij hoe ze deze kunnen inzetten. Hiermee helpen wij jong en oud om te kunnen functioneren in de wereld van de toekomst. 

https://youtu.be/lJ9jdMmTrBY

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden