Na de Zumba les werd door Burgemeester Oskam en General Manager Suzanne van Houwelingen de sportschool officieel heropend.
Na de Zumba les werd door Burgemeester Oskam en General Manager Suzanne van Houwelingen de sportschool officieel heropend. (Foto: )

Burgemeester Oskam heropent David Lloyd Capelle

Capelle  - Burgemeester Oskam heeft vorige week woensdag samen met General Manager Suzanne van Houwelingen van David Lloyd Capelle de sportschool aan de P.C. Boutenssingel heropend. De sportschool mag weer volledig open en leden kunnen weer gebruik maken van alle faciliteiten.

Coronaproof

Tot 1 juli heeft het personeel van David Lloyd Capelle hard gewerkt om de club helemaal coronaproof te maken. Zo zijn in de eerste weken na de sluiting de fitness, studio's, crèche, kleedruimtes, toilet- en douchevoorzieningen van de club schoongemaakt conform de hygiëneregels van het RIVM, zijn desinfectiemiddelen geplaatst en vloermarkeringen aangebracht. 

Activiteiten tot 1 juli 

Vanaf het moment dat de club de deuren moest sluiten is het team van David Lloyd Capelle niet bij de pakken neer gaan zitten. Zo organiseerden zij 'balkon fitness' voor ouderen in de wijk, bootcamplessen voor alle Capelse kinderen en konden leden via de App van David Lloyd meedoen aan verschillende hometraining-sessies of meedoen met sportieve lessen via filmpjes van de eigen instructeurs van de club. 

Vanaf 15 mei waren er meer sportmogelijkheden toegestaan. In drie buitenstudio’s gaven de instructeurs groepslessen aan de leden. Zwemmers konden weer baantjes trekken in het zwembad en kinderen gingen weer naar de crèche. 

Zomerlessen

Inmiddels staan er op het parkeerterrein van David Lloyd drie grote overkappingen waar op verzoek van de leden, de lessen Cycling, Bootcamp, Zumba, BodyPump, BodyBalance, Yoga en de Kidslessen, in ieder geval nog tot eind augustus zullen plaatsvinden. Extra toevoeging per 1 juli: de Kickbokslessen voor volwassenen. Contactsporten mogen weer.

De fitnesszaal is weer volledig open. Ook kunnen de leden weer gebruikmaken van de tennisbanen en Wellness-faciliteiten. Uiteraard moeten leden reserveren voor de lessen en het gebruik van de overige faciliteiten. De masseurs, pedicure en fysiotherapeut zijn ook weer in bedrijf. 

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden