Foto: Buurtgroep Capelle West

Buurtgroep Capelle West organiseert 'Online speeldagen 2020'

Capelle - Nieuws van Buurtgroep Capelle West in verband met de Speelweek:

'Zoals u waarschijnlijk wel weet kan dit jaar de reguliere speelweek helaas niet doorgaan door de corona crisis, daarom heeft Buurtgroep Capelle West voor een alternatief gezorgd: “De online speeldagen 2020.” Deze gaan plaats vinden van dinsdag 25 augustus tot en met vrijdag 28 augustus.

Tijdens de online speeldagen kunnen alle kinderen uit Capelle West en ’s-Gravenland vanuit huis meespelen door thuis een klein hutje te bouwen! Hiervoor is een programma samengesteld, dat in de eerst volgende buurtkrant volledig bekend gemaakt zal worden! Maar hier is alvast een klein voorproefje: er zullen iedere dag live momenten via facebook zijn, er zal een online bingo georganiseerd worden, er zullen crea opdrachten en proefjes vanuit huis gedaan worden en er zullen nog vele andere leuke activiteiten zijn in deze week. Om alles goed te laten verlopen krijgt iedere deelnemer een doos met benodigde artikelen erin om de hele week mee te kunnen doen.

Een klein deel van het programma gaat waarschijnlijk ook fysiek op het veld plaats vinden, uitsluitend voor de kinderen, maar als de coronamaatregelen weer strenger worden zal dit online plaatsvinden!

De inschrijving voor de online speeldagen wordt op maandag 6 juli 2020 om 19:00 geopend, let op vol = vol! De kosten om mee te doen zijn € 5,- per kind. De inschrijving kan via de volgende link onlinespeeldagen.buurtgroepcapellewest.nl de betaling kunt u overmaken naar NL56 INGB 0003 6635 75.'

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden