v.l.n.r. M vd Hammen, A. Zoon, W. Hart, D. de Lange bij de ingang van Rijckehove.
v.l.n.r. M vd Hammen, A. Zoon, W. Hart, D. de Lange bij de ingang van Rijckehove. (Foto: Rob Nieuwveld)

Sonrisa overhandigt persoonlijk cadeau aan bewoners Rijckehove

Capelle - Maandag 29 juni 2020 heeft Stichting Sonrisa Rijnmond dankzij het vertrouwen en de financiële steun van WOP ‘s-Gravenland, persoonlijke cadeautjes kunnen overhandigen voor elk van de 190 bewoners en revaliderenden van woonzorglocatie Rijckehove te Capelle aan den IJssel.

Bij een korte ceremonie waren aanwezig Marion van der Hammen, Manager Recreatie en Welzijn bij De Zellingen, Adriana Zoon, kunstenaar en ontwerper van de kunstwerkjes, Dennis de Lange, voorzitter van WOP (Wijk Overleg Platform) ‘s-Gravenland, Wil Hart bestuurslid WOP ‘s-Gravenland en niet op de foto Rob Nieuwveld namens Stichting Sonrisa Rijnmond.

Deze cadeautjes bestonden uit een door kunstenaar Adriana Zoon handgemaakt kunstwerkje zijnde een goudkleurig beschermengeltje op natuursteen, voorzien van een persoonlijke boodschap en een gedicht.

Dit om de bewoners, die in de afgelopen moeilijke coronatijd veel eenzaamheid hebben gekend en samen met het verplegend personeel het erg zwaar hebben gehad, een klein gebaar te geven. De fondswerving is mogelijk gemaakt via Maak Capelle, hét platform voor bewonersinitiatieven in Capelle aan den IJssel.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden