Foto:

Vrijwilligers gezocht om te fietsen op duofiets

Capelle - De Zellingen is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om te fietsen met cliënten van de Dagactiviteiten. Je gaat als begeleider mee met een cliënt/bezoeker op de duofiets. Op deze fiets zit je gezellig naast elkaar en ga je (met trapondersteuning!) op pad voor een rondje Capelle a/d IJssel, even de natuur in, of een andere leuke bestemming. Dag en tijd worden in overleg met de locatie afgesproken. I.v.m. Corona dragen de begeleiders een mondkapje.

Je bent sportief, sociaal en geniet ervan om samen naar buiten te gaan. Je bent geduldig, opgewekt en zorgzaam. Je kent Capelle a/d IJssel goed. Daarnaast beschik je over een gezonde portie inlevingsvermogen. 

De Zellingen biedt mogelijkheden van ontmoeting tot maatwerk in begeleiding, dagbesteding, zorg en behandeling. Zo kan men terecht voor een praatje, ontspannende of creatieve activiteiten, herstelgerichte training van lichamelijke en geestelijke functies, muziek en zang of gezelschapsspellen. Daarnaast is er een breed aanbod van (aangepaste) beweegactiviteiten. Ook voor een lunch of warme maaltijd kan men bij De Zellingen terecht.

 

Interesse? Neem dan contact op met de Astrid Puts Coördinator Vrijwilligerswerk via astrid.winters@zellingen.nl of 06 30 90 42 81. 

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden