Foto: David Lloyd Leisure Nederland

Heropening sportschool David Lloyd Capelle door burgemeester Oskam

Capelle - Op woensdag 1 juli om 12 uur zal Burgemeester Oskam, samen met het team van David Lloyd Capelle, de sportschool aan de P.C. Boutenssingel heropenen. Dat is het moment dat de sportclub weer volledig open mag gaan en alle leden weer gebruik kunnen maken van alle faciliteiten. 

Coronaproof

Tot 1 juli heeft het personeel van David Lloyd Capelle hard gewerkt om de club helemaal Coronaproof te maken. Zo zijn in de eerste weken na de sluiting de fitness, studio's, crèche, kleedruimtes, toilet- en douchevoorzieningen van de club schoongemaakt conform de hygiëneregels van het RIVM, zijn desinfectiemiddelen geplaatst en vloermarkeringen aangebracht. 

Activiteiten tot 1 juli 

Vanaf het moment dat de club de deuren moest sluiten is het team van David Lloyd Capelle niet bij de pakken neer gaan zitten. Zo organiseerden zij 'balkon fitness' voor ouderen in de wijk, bootcamplessen voor alle Capelse kinderen en konden leden via de App van David Lloyd meedoen aan verschillende hometraining-sessies of meedoen met sportieve lessen via filmpjes van de eigen instructeurs van de club. 

Vanaf 15 mei waren er meer sportmogelijkheden toegestaan. In drie buitenstudio’s gaven de instructeurs groepslessen aan de leden. Zwemmers konden weer baantjes trekken in het zwembad en kinderen gingen weer naar de crèche. 

Zomerlessen

Inmiddels staan er op het parkeerterrein van David Lloyd drie grote overkappingen waar op verzoek van de leden, de lessen Cycling, Bootcamp, Zumba, BodyPump, BodyBalance, Yoga en de Kidslessen, in ieder geval nog tot eind augustus zullen plaatsvinden. Extra toevoeging per 1 juli: de Kickbokslessen voor volwassenen. Contactsporten mogen weer.

Vanaf 1 juli gaat de fitnesszaal weer volledig open. Ook kunnen de leden dan weer gebruikmaken van de tennisbanen en Wellness-faciliteiten. Uiteraard moeten leden reserveren voor de lessen en het gebruik van de overige faciliteiten. De masseurs, pedicure en fysiotherapeut zijn ook weer in bedrijf. 

Opening 1 juli

Na de Zumba les op woensdag 1 juli zal Burgemeester Oskam onder aanwezigheid van leden en het personeel het startsein geven voor een sportieve zomer voor alle Capellenaren. Vanaf 1 juli staat de deur bij David Lloyd weer volledig open! 

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden