Foto:

Aquapelle: 'Een prachtig pand met schitterende sportmogelijkheden'

Capelle - Nog 2 maanden en dan is het zover: Aquapelle gaat open. Vorige week was er een nieuwe fase, want na 17 maanden bouwen is het nieuwe sportcomplex aan de Pelikaanweg klaar. De sleutel van het pand is overgedragen aan Sportief Capelle. Die gaan nu hard aan de slag om het pand in te richten. Sportief Capelle gaat ook de exploitatie doen.

Wethouder van Veen van Vastgoed: “Er staat een prachtig pand met schitterende sportmogelijkheden. Veel lof voor iedereen die hieraan heeft meegewerkt. Want Aquapelle is binnen de begroting en ook binnen de afgesproken tijd opgeleverd.”

Nieuwe fase

Wethouder Harriet Westerdijk van Sport kan niet wachten tot het sportcomplex open gaat: “De bouw is nu afgerond, Sportief Capelle krijgt de sleutel en daarmee komen we in een nieuwe fase. Ik wens Sportief Capelle de komende maanden heel veel succes. En nu op naar 1 september wanneer Aquapelle echt open gaat voor alle sporters in Capelle.”

Immens grote sporthal

Sportief Capelle gaat nu hard aan het werk zodat op 1 september alles in orde is: Directeur Lian Witteveen van Sportief Capelle: "We gaan met ons kantoor verhuizen naar de nieuwe accommodatie. Het sportprogramma wordt rond gemaakt en naar buiten gebracht. Maar vergeet vooral niet hoeveel plezier je kunt beleven in een zwembad! En natuurlijk in de immens grote sporthal! We zijn daarnaast bezig om te kijken hoe heel Capelle met Aquapelle kan kennismaken.’’

Het sportcomplex heeft een sporthal met 4 zaaldelen, een wedstrijdbad en doelgroepenbad. Op 1 september gaat Aquapelle open.

Wil je meer weten over sportcomplex Aquapelle? Kijk dan op de facebookpagina www.facebook.com/SportcomplexAquapelle. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws. Heb je geen Facebook, ga dan naar de website:

www.sportiefcapelle.nl/zwembad

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden