Foto:

Dier van de week: Ginger zoekt personeel

Capelle - Iedere week zet de IJssel en Lekstreek een asieldier van Dierenopvangcentrum Krimpen aan den IJssel in de spotlights. Deze keer is dat Ginger, een mooie dame van 3 jaar oud, zij is door haar eigenaren achtergelaten bij een verhuizing. Een oudere buurvrouw heeft zich over haar ontfermd, maar helaas kon ze daar niet naar buiten en heeft ze er voor gezorgd dat Ginger bij ons is gekomen, zodat zij een goed en passend huisje kan krijgen.

Ginger is een lieve soms een tikje brutale kat, die graag naar buiten wil en zeer energiek is. Ze houdt er niet van om zich te vervelen, dus wordt graag uitgedaagd door haar personeel. Ginger zoekt een thuis zonder soortgenoten of honden. Kinderen vanaf 4 jaar die katten gewend zijn geen probleem. Ze wil wel graag toegang tot het gehele huis, en ze slaapt graag op het bed.
Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze kat te komen kijken. Dit om de rust van onze katten te bewaken en om teleurstelling te voorkomen. Om er zeker van te zijn dat jij en de kat een goede match zijn, verzoeken we je om een vragenlijst zo uitgebreid mogelijk te beantwoorden en te mailen naar krimpen@dierenbescherming.nl.. Je kunt de vragenlijst ook opvragen via dit mailadres. Er wordt onder andere gevraagd wat je gezinssituatie is, hoe vaak je van huis bent, of er andere huisdieren aanwezig zijn en of je ervaring hebt met katten.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden