Windlust in avondrood
Windlust in avondrood (Foto: Vrijwilligers Molen Windlust)

Hoera! Molen Windlust gaat weer open voor publiek

Nieuwerkerk aan den IJssel - Jawel, vanaf 20 juni is het weer mogelijk ons prachtig monument aan de Hollandsche IJssel te bezoeken. Kunnen we weer vol goede moed zeggen “het gebeurt op Kortenoord”. Bezoekers en, met een glimlach, hun donaties, zijn welkom.

Alleen samen.

We houden ons aan de regels. De gids gaat met maximaal 2 personen een rondleiding doen. Is de groep groter dan hopen we op geduld van de overige leden. De leuningen en grepen worden na elk bezoek gedesinfecteerd. Bezoek wordt gevraagd hun handen te wassen met desinfecterende gel en, vanwege mogelijk contact onderzoek, naam en telefoonnummer of E-mail adres in het register te schrijven. Deze gegevens worden na 4 weken vernietigd.

Even geduld.

Is er maar één gids en is hij met een groep de rondleiding aan het doen dan is de molendeur gesloten. Een bordje vertelt de belangstellende dan “heb alstublieft even geduld, binnen 15 minuten is de groep en de gids terug. Het terras rond de molen heeft voldoende zit gelegenheid en het wachten geeft u extra mogelijkheid te genieten van het uitzicht op de Hollandsche IJssel die Altijd Anders is.

Meel verkoop.

Als er voorraad is van ons zelf gemalen meel en zelf gebuild bloem, dat door de medewerkers van ASVZ De Korenaer is verpakt, kunt u dat op zaterdag bij ons kopen.

Gewijzigde openingstijden.

Molen Windlust heet u van harte welkom op woensdagmiddag tussen 13:00 en 16:00 uur en op zaterdagmiddag tussen 12:00 en 16:00 uur.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden