Foto:

Korfbalvereniging KCC presenteert nieuwe naamsponsor CK Kozijnen B.V.

Capelle - Met trots presenteren bestuur en sponsorcommissie van Korfbal Combinatie Capelle de nieuwe naamsponsor CK Kozijnen. Vanaf 1 juli 2020 draagt de vereniging de naam KCC/CK Kozijnen.

CK Kozijnen is al jarenlang een betrokken en zeer gewaardeerde sponsor van KCC, en al een aantal jaren ook zichtbaar op de shirts van diverse teams waaronder de selectie. Eigenaren van CK Kozijnen Cas en Mignon Kunst en hun korfballende zonen Nick en Dean zijn graag geziene leden op de club. Menig KCC-lid heeft inmiddels de weg naar CK Kozijnen gevonden en de kwaliteit en service van CK Kozijnen ervaren. KCC is erg blij dat de bestaande sponsorrelatie nu is verlengd en uitgebreid met het naamsponsorschap. 

Cas Kunst van CK Kozijnen: “KCC is een ambitieuze club die het afgelopen seizoen is gepromoveerd naar het allerhoogste niveau, de Korfbal League. Dat is geen toeval: een goede basis, een gedegen plan en hard werken is onontbeerlijk. Dat geldt ook voor CK Kozijnen. We verbinden dan ook graag onze naam aan deze mooie club, en hopen op deze manier een steentje te kunnen bijdragen aan een duurzaam verblijf van KCC/CK Kozijnen in de top van het korfbal.”

KCC bedankt Cas en Mignon voor het vertrouwen en kijken uit naar het continueren van deze succesvolle samenwerking. "We hopen bij de start van het aankomende seizoen deze verbintenis met alle leden feestelijk in te kunnen luiden."

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden