Foto:

Kunstuitleen Capelle weer open vanaf 2 juni

Capelle - Goed nieuws van de Kunstuitleen Capelle: 'Vanaf dinsdag 2 juni is de kunstuitleen in Capelle aan den IJssel op het Stadsplein weer open. Op dinsdag- en donderdagmiddag bent u van harte welkom van 13.00 -16.30 uur. Op dinsdag zullen de ene week Rita Rozing en Nellie Baden u verwelkomen, de andere week Marianne Roth en Hans Reukers. Op donderdag zullen Rolf Suchorski en Juan Levenswaard u helpen. Schikt het niet op één van deze dagen langs te komen dan kunt u ook een afspraak maken. In de Kunstuitleen is werk van 33 kunstenaars te zien. Het aanbod is gevarieerd van schilderijen, fotografie, keramiek, sieraden, glas, beeldhouwwerk tot 3D printing.

Heeft u interesse in een werk van onze website dat u zou willen huren of kopen maar wilt of kunt u niet naar de Kunstuitleen komen dan bieden wij ook de mogelijkheid om het kunstwerk bij u thuis te laten bezorgen, mail of bel ons dan. Thuis kunt u dan beslissen of u het kunstwerk al of niet wilt aanschaffen. Heeft u wat langer bedenktijd nodig om te beslissen dan kunt u het kunstwerk 8 dagen op zicht houden.

Kijk voor de collectie op onze website www.kunstuitleencapelle.nl.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op tel.nr 010-2847207 of 06-36598289 of mail ons via info@kunstuitleencapelle.nl.'

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden