Foto:

Geen Kunst- & Atelierroute maar Kunst voor het Raamroute in Capelle

Capelle - Door de maatregelen van de overheid kan de Kunst- & Atelierroute dit jaar niet doorgaan, daarom biedt Kunstkring Capelle een Kunst voor het Raamroute, waar een aantal kunstenaars aan mee doet.

Op 23 mei en 24 mei, het weekend dat ook de Kunst- en Atelierroute zou plaatsvinden, zal de Kunst voor het Raamroute plaatsvinden. De kunstroute voert u door Nieuwerkerk, Rotterdam en natuurlijk Capelle zelf, voor u een leuke mogelijkheid om al fietsend/wandelend er achter te komen waar kunstenaars wonen. En voor de fietsliefhebbers die wat verder van huis willen kijken staat ook in Bergschenhoek, Berkenwoude en Ridderkerk kunst voor het raam.

Alle kunstenaars zullen tenminste één werk voor het raam hangen, op de plattegrond staat vermeld welke kunstenaars meedoen. Een aantal kunstenaars zal zelfs de hele maand juni hun werken voor het raam zetten.

Op deze manier hoopt de kunstkring een leuk alternatief te bieden voor de K & A en toch kunst bij de mensen te brengen. Informatie over de route kunt u vanaf woensdag 20 mei vinden op de Facebookpagina van de kunstkring, op de website www.kunstkringcapelle.nl of u kunt mailen naar karcapelle@gmail.com, dan krijgt u de informatie thuis gemaild.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden