Afhaalplaats presentje voor de vrijwilligers
Afhaalplaats presentje voor de vrijwilligers (Foto: Cedrah)

Blijk van waaardering voor helden van d'Amandelhof

Capelle - Op dinsdag 12 mei vieren we jaarlijks de Dag van de Zorg. Ook in Woonzorgcentrum d’Amandelhof wordt hier aandacht aan besteed. De zorgmedewerkers eten deze dag geen meegebrachte boterhammen, maar genieten van patat, kroket, frikandel en ijs met fruit.

Lichtpunt

De zorgmedewerkers bieden met liefde en toewijding zorg aan de bewoners van d’Amandelhof. Zij zijn, in deze voor de bewoners donkere tijd, een lichtpuntje. Daarom ontvangen zij een leuke lantaarn met een kaartje ‘Jij bent een lichtpunt in de zorg!’ Een welverdiende blijk van waardering voor de HELDEN die werken in de zorg!

Gewaardeerd

Ook de vele vrijwilligers van d’Amandelhof ontvangen jaarlijks een cadeautje. Helaas kunnen zij hun werk in deze tijd van corona niet doen. Daarom wordt er bij de ingang van d’Amandelhof een partytent neergezet, waar vrijwilligers hun cadeautje kunnen komen ophalen. En dat wordt gewaardeerd! Vele vrijwilligers komen even langs in de gezellig versierde partytent. ‘Wat fijn zeg, om hier weer te zijn na zo'n lange tijd, ook al kunnen we niet naar binnen,’ verzucht een van hen, ‘Ik kan niet wachten om weer te beginnen!’ Er wordt belangstellend geïnformeerd naar het welzijn van bewoners en medewerkers en er wordt door de ramen gezwaaid naar bewoners.

‘Niks aan dat we niet kunnen komen,’ zegt een meneer. ‘Ik mis het echt, het vrijwilligerswerk is een uitje voor mij.’

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden