Foto:

Gecombineerde hengelsportvereniging ViRiVi ondanks corana erg optimistisch!

Capelle - Ondanks dat hengelsportvereniging ViRiVi momenteel geen wedstrijden kan organiseren door de huidige situatie hebben zij niet stil gezeten. Er is recent een website gelanceerd (www.hsvvirivi.com) waar in de loop der tijd steeds meer informatie te vinden zal zijn; van een wedstrijdkalender tot vermakelijke blogs waarin teruggeblikt wordt naar de beginselen van de vereniging.

De verkoop van de visvergunningen draait op volle toeren (aan te schaffen via hsvvirivi@gmail.com of te koop bij de Gebr. Bonte, Slotplein 96 te Capelle aan den IJssel).

Bij de verkoop van één van deze vergunningen afgelopen week zorgde deze voor een lach op het gezicht bij het bestuur. Er is een vergunning te koop waarmee men mag vissen met één vaste hengel aan de waterkant van Capelle aan den IJssel. Een persoonlijk begeleider van een meneer uit zorginstelling AVSZ in Fascinatio mailde dat er iets mistte bij de vergunning; zij waren in de veronderstelling dat hier een vaste hengel bij geleverd zou worden!

Uiteraard kon het bestuur niet anders dan hier iets mee te doen, mede om het vissen aan te moedigen. Na uitleg van het verhaal aan Arie Bonte reageerde hij vol enthousiasme en besloot een heel pakket te sponsoren met benodigdheden zoals lokvoer en aas maar bovenal natuurlijk een vaste hengel! Dhr. Kiela kan gelijk aan de slag! Arie Bonte reageerde enthousiast en besloot  een heel pakket te sponsoren incl. vaste hengel! 

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden