Jannie (links) overhandigd de kaarten aan Desiree Voskamp van De Vijverhof. (Foto: Jan van der Arend)
Jannie (links) overhandigd de kaarten aan Desiree Voskamp van De Vijverhof. (Foto: Jan van der Arend) (Foto: )

Jannie maakt mooie kaarten voor Vijverhof

Capelle - Jannie van der Heijden-Groen heeft de afgelopen weken flink geknutseld voor de bewoners van De Vijverhof. In totaal maakte zij 156 prachtige kaarten met een mooie boodschap voor de ouderen. Vorige week heeft Desiree Voskamp van De Vijverhof de kaarten in ontvangst genomen en uitgedeeld. Jannie: "Het is met zoveel dankbaarheid en enthousiasme ontvangen. Een en al lof over de kunstwerkjes zeiden ze. Was echt heel leuk!

Jannie nam een paar weken geleden contact op met de IJssel en Lekstreek omdat ze graag kaarten wilde maken voor ouderen. "Door de maatregelen in verband met het coronavirus zijn de mensen in de verzorgingshuizen alleen en eenzamer geworden. Dus kwam ik op het idee om deze mensen eens te verrassen met een knuffelkaartje." De redactie bracht haar in contact met Desiree en vorige week heeft iedere bewoner van De Vijverhof een prachtig kaartje gekregen.

"Het is tot stand gekomen met een beetje hulp van mijn lieve schoonzusje. Het geeft mij zelf ook zo’n blij gevoel om dit te doen", vertelt Jannie. Ze houdt dan ook zeker niet op. "Ik ga aan een volgend project beginnen. Het is zo leuk om te doen! Ik maak er eerst honderd en dan ga ik kijken welke locatie ik deze schenk."

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden