Overal in Capelle werden borden neergezet en opgehangen vanwege de coronamaatregelen Tekst Annemarie van der Ploeg
Overal in Capelle werden borden neergezet en opgehangen vanwege de coronamaatregelen Tekst Annemarie van der Ploeg (Foto: onbekend)

Uitvoering plaatst borden, maar doet nog veel meer

Capelle - De coronamaatregelen zorgden ook bij de unit Uitvoering van de gemeente voor heel veel werk. Door heel Capelle moesten borden en hekken geplaatst worden bij plekken die werden afgesloten, maar ook werden borden geplaatst om mensen te herinneren aan het feit dat zij 1,5 meter afstand moeten houden. Met de versoepeling van de maatregelen kunnen sommige borden en hekken worden weggehaald en is er weer tijd voor het normale werk.

"Met de noodverordening hebben we met handhaving allemaal borden neergezet om o.a. speelplaatsen af te sluiten. In het Schollebos hebben we hekken neergezet zodat we, als het te druk werd, het bos konden afsluiten. Nu de jongeren weer mogen sporten, kunnen we ook weer borden weghalen. Rond het centrum zijn we bezig nieuwe straatnaam- en verkeersborden neer te zetten", legt Sandor Alink, unithoofd Uitvoering, uit.

Alink stuurt ook de mensen van het groen aan. "Ondanks het slechte weer hebben we veel nieuwe bomen en aanplanting neergezet. De waterontdekplek in het Schollebos is weer mooi gemaakt en we maken alle speeltuinen in orde, zodat ze van de zomer goed bezocht kunnen worden, met 1,5 meter afstand."

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden