Foto:

Helaas, Eric moet stoppen met fietstocht

Capelle - Helaas moet Eric van der Kleij uit Capelle zijn fietstocht naar China staken. Een jaar was hij al onderweg en inmiddels zat hij in Australië, maar vanwege het coronavirus moest hij zijn reis afbreken. 

Op zijn facebookpagina staat het volgende bericht: 

'Ik kan helaas niet meer verder in de wereld, maar ook niet verder in Australië. Grenzen van landen en provincies zijn afgesloten, campings gesloten, pubs, restaurants etc, etc. En steeds hoor ik hier geluiden over een gedeeltelijke of volledige Lockdown. Allemaal door het corona virus. Zodoende heb ik een vliegticket gekocht en 6 april stap ik in het vliegtuig terug naar Nederland. Tenminste als deze vlucht doorgaat, want dat is nooit zeker deze dagen... 1 jaar gefietst, 20 landen aangedaan en ruim 25.000 km gefietst, was gewoon een geweldige fietstocht. En in ieder geval ook weer super mooi om weer thuis te komen. Inmiddels heb ik een nieuwe fietstocht in gedachte! Deze ga ik uit werken als ik weer terug ben en mee beginnen als het Coronavirus is gaan liggen. Blijf deze pagina dus zeker volgen want ik ben nog niet uitgefietst!! En ik blijf hier natuurlijk gewoon berichten plaatsen. Mocht je nog vragen, opmerkingen of ideeën hebben dan kun je me ook mailen....... ervdkl@hotmail.com of een berichtje sturen naar deze pagina!'

Wat hebben we genoten van jouw reisverslagen in deze krant, dank daarvoor Eric! Zelf geeft de Capellenaar dus aan dat er zeker een nieuwe tocht komt. Hou daarom zeker zijn facebookpagina EricopdefietsNL in de gaten.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden