sporten
sporten (Foto: Pexels.com)

Sport is Fun: 'Thuis sporten moeilijk of ingewikkeld?'

Capelle - Sport is Fun uit Capelle heeft wat bedacht voor alle thuissporters!

'Zo als de meeste Capellenaren zich realiseren is het sociale contact beperkt tot het minimale. Wij merken dat ook heel erg bij onze leden en vooral de stok achter de deur is een gemist bij veel 'thuissporters'. Onze missie is altijd geweest om Sport leuk te maken, door plezier in de beweging ga je vaker sporten en voel je je prettiger.

Tijdens deze verplichte thuis zit dagen hebben wij niet stil gezeten, maar hebben wij op ons YouTube kanaal diverse workouts geplaatst. Deze workouts zijn net als onze reguliere lessen te volgen voor alle leeftijden en doelgroepen. Met kniee -, schouder , heupklachten of andere bewegingsbeperkingen kun je gewoon meedoen! Tijdens de lessen geven wij alternatieve oefeningen. Heb je vragen of twijfels neem dan contact met ons op.

Vanuit onze sportstudio aan het Springersdiep (Winkelcentrum de Terp) hebben we een aantal lessen opgenomen maar ook buiten en in de tuin. Er is werkelijk geen enkele reden om niet te sporten of te bewegen. Met Sport is Fun willen we er voor zorgen dat iedereen fit kan blijven want een fit lijf en gezonde geest zijn veel weerbaarder.

De lessen kun je vinden via onze website: www.sportisfun.nl, social media of stuur ons een email (receptie@sportisfun.nl).

Stay safe and stay fit!'

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden