Kies uit ruim 3.600 luisterboeken!
Kies uit ruim 3.600 luisterboeken! (Foto: )

De bibliotheek is nu online open

Capelle - Met ingang van maandag 16 maart zijn alle vestigingen van Bibliotheek aan den IJssel tijdelijk gesloten. Ook zijn de activiteiten die in de bibliotheek gepland staan t/m 6 april geannuleerd. Op www.bibliotheekaandenijssel.nl/coronavirus vind je antwoord op veel vragen over bijvoorbeeld geleende materialen. Heb je een andere vraag? Dan zijn we goed te bereiken via 010-4503244 of inlichtingen@bibliotheekaandenijssel.nl.

Hoewel de vestigingen gesloten zijn is de bibliotheek online wel gewoon geopend! Op bibliotheekaandenijssel.nl ontdek je heel veel luisterboeken, muziek, filmpjes en veel meer in de jeugdbibliotheek. Voor de volwassenen zijn er naast e-books en luisterboeken ook video's en podcasts te vinden. Je kan er zelfs cursussen volgen voor als je meer wilt oefenen met taal, rekenen of met de computer.

Ook heeft de online Bibliotheek extra luisterboeken toegevoegd aan de LuisterBieb. Voor iedereen, dus ook als je geen lid bent van de Bibliotheek! Download de app gratis in de Apple App Store of Google Play Store.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden