Foto:

Je zal maar wijksporter van de maand zijn!

Je zal toch maar wijksporter van de maand zijn! En nu hebben we er zelfs 2! In 2019 zijn zowel Mahad als Farhaan wijksporter van de maand geworden. De twee jongens zijn broers. “Zulke fijne jongens om in de groep te hebben”, zegt sport & beweegcoach Petra. 

Capelle - Mahad is 9 jaar en zit op de Ontdekrijk in groep 6, zijn broer Farhaan zit op de Bouwsteen in groep 7 en is 10 jaar. Beide houden ze erg van sport en vinden ze het heel leuk om alle spelletjes bij de wijksport te doen.

Wat schieten ze nu op met deze titel? Allereerst is het natuurlijk een hele eer om deze titel een jaar lang te mogen dragen. Daarnaast winnen ze een jaar lang gratis entree voor het Sport & Fundorp èn een sportclinic voor hun hele klas tijdens de gymles. De jongens waren erg verrast dat ze wijksporters van het jaar zijn geworden maar ze vinden het heel leuk!

Iedere maand geven de sport & beweegcoaches van Sportief Capelle iemand de titel ‘wijksporter van de maand’. Iemand die zich goed inzet tijdens de wijksport, verdient deze titel. Jaarlijks volgt er dan een 'wijksporter van het jaar'.

Meer over wijksport vind je op www.sportiefcapelle.nl

Meer informatie:

Sportief Capelle

010-2588787

info@sportiefcapelle.nl

Contactpersoon: Petra

Shopbox

Meer berichten