Speciale activiteiten Ontmoeting

Capelle - Het is fijn om onder de mensen te zijn, een praatje te maken, aandacht te geven en te krijgen. De Zellingen organiseert de Ontmoeting in Oostgaarde voor zowel ouderen als senioren of jongere mensen met een beperking. De Zellingen is met de Ontmoeting Oostgaarde actief op 2 locaties, de Baronie (tijdelijk Linie3) en de Beemsterhoek (nr. 338). Er staan altijd weer leuke activiteiten op het programma.

Op 5 maart kunt u op de Beemsterhoek kennis maken met de duofiets, op 12 maart is er een verrassende High Tea met kleine hapjes en op 26 maart gaan we creatief aan de slag voor het voorjaar. Op de Linie 3 gaan we 12 maart creatief aan de slag voor het voorjaar en op 19 maart kunt u kennis maken met de duofiets.

Naast deze speciale activiteiten kunt u wekelijks bij de Ontmoeting van de Zellingen terecht voor bewegen, een open inloop, koersbal, een (warme) lunch, ontspannende activiteiten, creativiteit, muziek en zang, gezelschapsspellen, etc. De meeste activiteiten zijn gratis. Voor een aantal activiteiten vragen we een kleine bijdrage. Interesse? Kom gewoon eens langs! Voor meer informatie of het volledige programma van de Ontmoeting Oostgaarde kunt u contact opnemen met Dagactiviteiten en Ontmoeting Oostgaarde, tel 010 – 7535610 / 06 – 33040886 of via openinloop@zellingen.nl.

Shopbox

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden