Het verhaal van de uit Eritrea afkomstige Henok is donderdag 19 en zondag 22 maart te beluisteren.
Het verhaal van de uit Eritrea afkomstige Henok is donderdag 19 en zondag 22 maart te beluisteren. (Foto: )

Isala Theater is op zoek naar Capelse portretten

Capelle - Nieuwsgierig naar uw mede-stadsbewoners? Vanaf maart geeft het project Capelse portretten de stad een gezicht. Hiermee wil organisator Isala Theater Capellenaren met elkaar verbinden. Dat doet het theater niet alleen met voorstellingen over de verhalen van inwoners, maar ook met een fototentoonstelling in de foyer. Wie een mooie portretfoto van een Capellenaar heeft, kan die nu hiervoor insturen.

De repetities voor het eerste Capelse portret zijn in volle gang. Het verhaal van de uit Eritrea afkomstige Henok is donderdag 19 en zondag 22 maart voor maar 6 euro te beluisteren door zijn mede-stadsbewoners en andere geïnteresseerden. De kaartverkoop is inmiddels begonnen.

Omdat het Isala Theater niet alle Capellenaren letterlijk een podium kan bieden, komt er ook een fototentoonstelling. Een ode aan de stadsbewoners! Maar voor een mooi overzicht is het theater ook afhankelijk van deze stadsbewoners. Stuur dus een portretfoto van een Capellenaar per e-mail naar publiciteit@isalatheater.nl of per post naar Stadsplein 5, 2903 HH Capelle aan den IJssel. Laat ook weten wat deze gewone Capellenaar zo bijzonder maakt, dan komt dit bij de naam en de foto in de foyer te hangen. De geportretteerde(n) moeten toestemming hebben gegeven voor plaatsing.

Shopbox

Meer berichten